Articole

Biroul reglabil electric, metoda de crestere a productivitatii la locul de munca

Visul majoritatii oamenilor este sa lucreze de la birou, fara sa depuna efort fizic, insa aceasta munca de birou vine si ea cu cateva dezavantaje, cum ar fi problemele de spate provocate de statul pe scaun pentru ore-n sir. In lumea aceasta moderna, s-a gasit o solutie care sa reduca sedentarismul, anume standing desk-urile.

Ce este un standing desk? Este un birou cu inaltimea reglabila, la care lucrezi stand in picioare. Uita de lucratul clasic de pe scaun, si incearca un astfel de birou, care prezinta numeroase avantaje. Aici gasesti birou reglabil electric ce poate ridica greutati de pana la 125 de kg.

De ce sa alegi un astfel de birou?

  1. Sustine sanatatea fizica

Lucrezi de la birou? Nu s-a intamplat niciodata ca la finalul zilei sa resimti dureri in zona lombara sau la umeri? Cu acest tip de birou, ce are inaltimea reglabila ce iti permite sa lucrezi direct din picioare, poti uita de toate durerile fizice pe care le aveai. Deoarece inaltimea se poate ajusta, iti poti mentine o postura corecta. De asemenea riscul de luare in greutate sau chiar de obezitate, este redus semnificativ. Stand in picioare, corpul o sa consume calorii. Multi oameni ce lucreaza de la birou, s-au plans ca au acumulat cateva kilograme de cand au dat de aceasta viata sedentara. Un birou reglabil pe inaltime electric poate ajuta foarte mult in acest sens.

  1. Sustine sanatatea psihica

Fiind o idee nu de mult aparuta, s-au facut diferite studii prin care sa se observe daca apar schimbari pozitive in randul oamenilor ce apeleaza la aceste birouri reglabile. Studiile au aratat ca oamenii care au inceput sa lucreze la birou, stand in picioare, au fost mult mai bine dispusi. Lucratul la aceste tipuri de birouri reduc stresul si oboseala. Ironic, nu? Ai spune ca statul pe scaun o sa reduca oboseala, insa studiile arata ca nu este asa. 

  1. Creste productivitatea

Ce iti doresti foarte mult cand vine vorba de o zi de munca? Sa fii productiv, sa iti faci treaba in mod eficient si sa reusesti sa-ti indeplinesti toate task-urile. Aceste birouri reglabile cresc productivitatea, lucru foarte important pentru o zi de munca reusita. Oamenii care au inceput sa foloseasca aceste birouri reglabile, au afirmat dupa un an de la folosire, ca au devenit mai productivi, ca nivelul de energie le-a crescut si ca se pot concentra mai bine decat inainte de folosirea lor. 

Ai o afacere cu angajati? Apeleaza la aceste tipuri de birouri pentru ca o sa fie a win-win situation. Ei o sa se simta mai bine, sanatatea lor o sa se imbunatateasca, si prin productivitatea crescuta, afacerea ta o sa dea rezultate mai bune. 

De ce sa alegi un birou reglabil de la noi?

Pentru ca rezista greutatilor mari, in functie de ce alegi, pot suporta 70 – 100 – 125 de kilograme. Se ajusteaza la o inaltime de pana la 128 de cm si sunt foarte usor de controlat. Poti ajuta inaltimea remote, accesand o singura aplicatie. 

Nu-i asa ca citesti acest articol stand asezat la birou? Ai grija de sanatatea ta si apeleaza la birourile reglabile. Spune adio sedentarismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *