Suport Unitate Desktop

Maximizeaza spatiul de pe birou cu suporturile versatile pentru calculatoare de la StableDesk. Usor accesibile atat pentru configuratiile cu unitate centrala, cat si pentru laptopuri, suporturile noastre sunt universale, potrivindu-se unei game largi de dispozitive. Experimentati un spatiu de lucru ordonat si elegant cu solutiile noastre stabile si elegante pentru montare.

Afișez toate cele 2 rezultate

Suport unitate PC, Reglabil, Prindere de perete/Sub blat birou, Negru

279,99 lei TVA inclus

Suport unitate PC, Reglabil, Prindere de perete/Sub blat birou, Alb

279,99 lei TVA inclus

Suport unitate desktop de la StableDesk pentru mai multa stabilitate 

Biroul este un loc important unde pasionatii de jocuri video si nu numai isi petrec mare parte din zi. Chiar si oamenii ce lucreaza de la birou acorda importanta accesoriilor care le faciliteaza munca.

Spre exemplu, unitatea este componenta centrala a unui sistem PC si trebuie sa aiba parte de multa stabilitate si cum poti sa i-o oferi daca nu cu ajutorul unui suport unitate desktop potrivit? Acesta este reglabil din punct de vedere al latimii si lungimii si este potrivit pentru computere de dimensiuni diferite. De asemenea, rotirea la 360 de grade iti va usura munca si vei putea sa ai acces la toate porturile existente, precum si la cablurile corespunzatoare.

Montarea este cat se poate de usoara si poate fi facuta atat pe perete, cat si sub birou, depinde unde vrei sa economisesti mai mult spatiu. In plus, PC-ul va fi ferit de praf si impuritati ce l-ar putea afecta.

Comanda de la StableDesk un suport unitate desktop - este usor

Este usor sa plasezi o comanda la noi daca vrei sa achizitionezi un suport unitate desktop, in doar cativa pasi simpli. Alege accesoriul favorit, adauga-l in cos, iar noi ne vom ocupa ca acesta sa ajunga la tine in conditii optime.

Poti alege din mai multe culori pe cea potrivita cu nuantele biroului de acasa si transforma-ti biroul intr-un spatiu confortabil, unde sa iti desfasori cu drag toate activitatile. Stabilitatea acestuia te va fascina si vei observa avantajele utilizarii acestuia de indata. Alege calitatea si nu vei ramane dezamagit.