Birouri Gaming cu RGB

Optimizeaza-ti sesiunile de gaming cu birourile ergonomice StableDesk, realizate intr-o maniera meticuloasa pentru gameri pasionati. Descopera un nou univers al gamingului unde confortul intalneste functionalitatea, oferindu-ti posibilitatea sa te joci, sa reactionezi si sa-ti faci strategii avand o postura optima si agilitate. Du la alt nivel experienta de gaming cu birourile de joc StableDesk ajustabile pe inaltime.

Afișez toate cele 2 rezultate

Cel mai vandut
Reducere 240,01 lei

Birou Gaming StableDesk Arena RGB, Iluminare LED, Suport pahar, Suport casti, Ajustabil pe inaltime 71/76/81cm, Blat 136x60cm

849,98 lei TVA inclus
Reducere 597,00 lei

Birou Gaming reglabil electric StableDesk Pro Arena RGB, Iluminare LED, Mousepad, Suport pahar, Suport casti, Blat 140x60cm

1.498,00 lei TVA inclus

Birouri de gaming, accesibile la StableDesk

Jocurile video nu mai sunt de multa vreme doar o simpla modalitate de petrecere a timpului liber. In prezent, sunt multe persoane care si-au transformat aceasta pasiune intr-o adevarata meserie profitabila. In acest sens, echipamentele pe care le utilizeaza trebuie sa fie special concepute pentru statul in fata computerelor un numar indelungat de ore. 

Producatorii de echipamente din domeniul gamingului au creat birouri special pentru gameri, care sa faciliteze utilizarea accesoriilor de jocuri video. Fata de un birou obisnuit, cel de gaming a fost conceput pentru a sustine o greutate mai mare, explicata de existenta perifericelor IT. Poti gasi in gama noastra de produse birou de gaming potrivit nevoilor tale, care sa iti asigure confort in timpul jocurilor.

De la StableDesk poti cumpara birouri gaming la preturi convenabile

Iti furnizam numeroase astfel de birouri din care sa il alegi pe cel care pare potrivit cerintelor proprii. In primul rand, calitatea este garantata si poti sa te bucuri de avantajele unui birou de gaming pentru multa vreme. Stabilitatea va fi pe ordinea de zi, tinand cont de faptul ca ai putea avea nevoie de doua monitoare, deci, implicit, de un birou care sa suporte dimensiunea si greutatea acestora.

In al doilea rand, pretul nu este de neglijat, fiind accesibil fiecarui buzunar. Acesta variaza in functie de caracateristici, daca vrei sa ai inclus suport pentru diferite accesorii, precum casti, pahar sau banda pentru iluminarea LED. Daca iti doresti sa te simti ca un gamer din afara granitelor tarii, care participa la numeroase competitii de profil alege un birou de gaming de la noi chiar acum.