Scaune Ergonomice

Afișez singurul rezultat

Scaun Ergonomic Office/Gaming din Plasa, Suport lombar, Cotiere reglabile, Tetiera reglabila sau demontabila, Pana la 150 kg

1.499,95 lei

De ce ai nevoie de scaune ergonomice? 

Termenul de ergonomic a devenit destul de uzual in zilele noastre, dar, concret la ce se refera si cu ce ne avantajeaza un scaun ergonomic? Acesta este tipul de scaun care poate asigura mai mult confort. Sunt multe caracteristici ale acestora, fiind vorba despre flexibilitate, despre ajustare in functie de ocupant, despre materiale prietenoase cu pielea. Cu alte cuvinte, despre scaunele ergonomice vom vorbi in termeni de lauda, fiind cele care pot face diferenta in confortul utilizatorului. 

La StableDesk suntem preocupati de confortul vostru, de aceea am selectat si produse de tip scaune ergonomice. Sunt din plasa, sunt versatile, astfel incat sa fie potrivite atat acasa, pentru home use, cat si la birou sau pentru gameri. 

Scaune ergonomice, motivul pentru care putem fi mai productivi 

Te-ai gandit vreodata ce te poate ajuta ca in orele petrecute la birou, in fata ecranului, sa fii mai apt de munca, mai productiv? Sunt multi factori care pot influenta starea de bine pe care o avem la birou, insa in mod special este vorba despre scaunul folosit. Pentru ca orele in sezut sunt indelungate, avem nevoie de suport optim pentru coapse, spate si gat, dar si pentru brate. De aceea, aceste scaune ergonomice sunt ideale. 

Poti seta inaltimea, tetiera, care de altfel este si demontabila, ai suport lombar iar scaunul vine dotat cu roti. In plus, permite o buna circulare a aerului. Ne-am gandit, deci, la toate detaliile. 

Alege un scaun ergonomic si completeaza biroul cu ceea ce va deveni motivul tau de a lucra mai cu spor si stand mai confortabil.